Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які стежать за чистотою у своїх оселях, є дуже цікаві та навіть корисні новини. Досвідчені господарі та господині завжди повинні мати у своєму "арсеналі" кілька швидких способів очищення місця, де найбільше бактерій – туалетної кімнати.

На цей раз наші читачі дізнаються про простий народний метод, який допоможе усунути поганий запах з унітазу.

Золотий унітаз, скріншот: Youtube
Золотий унітаз, скріншот: Youtube

Багато хто покладається виключно на покупні побутові засоби і рідко звертається до народних хитрощів. Проте доведено, що методи, накопичені десятиліттями, виявляються значно ефективнішими та економічнішими.

Морська сіль. Фото: вільні джерела
Морська сіль. Фото: вільні джерела

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Навіщо сипати сіль в унітаз?

Все просто: сіль чудово справляється з неприємними запахами. До того ж вона не просто прикриває аромат, як роблять багато освіжувачів, а усуває саме джерело цього неприємного явища.

Унітаз, скріншот: Youtube
Унітаз, скріншот: Youtube

Процес обробки включає простий розподіл солі під краєм унітазу та нанесення її на засмічені ділянки. Невелика кількість солі також рекомендується посипати у чашу.

Через 15-20 хвилин, використовуючи жорсткий бік губки або спеціальну щітку, слід приступити до очищення проблемних зон, після чого можна змити воду. Результат вас приємно здивує – унітаз стане настільки чистим, що ви будете вражені.

Додатково, досвідчені господині іноді перед сном додають в унітаз трохи прального порошку. З ранку достатньо лише змити воду. Це також дозволяє уникнути неприємних запахів.

Нагадаємо, відключення - не привід бути пом'ятим: як вирівняти одяг, якщо неможливо увімкнути праску.

Раніше повідомлялося, як отримати безкоштовну психологічну підтримку: місця та контакти.

Також, мелатонін продовжує сон на 20 хвилин: експерти дізналися більше про ці цікаві ліки.