Компанія Flibco.com, відома своїми рішеннями для мобільності в аеропортах, підбила підсумки річного експерименту з чотириденним робочим тижнем у своєму офісі в Люксембурзі.

Результати виявились настільки вражаючими, що компанія вирішила продовжити випробувальний термін ще на рік.

Що сталося за рік:

  • У першій половині 2024 року компанія побачила зростання обороту на 48% порівняно з тим самим періодом минулого року. Це сталося без збільшення кількості працівників, що особливо вражає.
  • Хоча робочий тиждень скоротився на 22%, продуктивність зросла на 69%. Це підтверджує, що менше часу на роботі не означає меншої продуктивності.
  • Опитування показали, що 87% співробітників задоволені новою системою, а загальна оцінка робочого середовища зросла до 8 із 10.

Розминка в офісі
Розминка в офісі // edinstvennaya.ua

Чотириденний робочий тиждень, запроваджений у компанії, базується на принципі "100-80-100": повна зарплата, 80% робочого часу та 100% результатів. Ціль полягала в тому, щоб зберегти або навіть поліпшити продуктивність при скороченні робочих днів.

Популярні новини зараз
Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

Тобіас Штюбер, генеральний директор Flibco.com, сказав:

"Важливо знати, що така важлива зміна не може бути реалізована в кожній компанії за один день. Це вимагає великої підготовки з точки зору стилю управління та керівництва, командного духу, цифровізації та оптимізації процесів. Ми готувалися до цих змін роками, і навіть якщо ми дуже задоволені першими результатами, ми все ще віримо, що можемо поліпшити цю концепцію і тому я хочу продовжити пробний період ще на рік, тому що дослідження показали, що може знадобитися від 2 до 3 років, щоб цей новий принцип роботи повністю закріпився та встановився на стійкій основі."

Тепер Flibco.com продовжить спостерігати за результатами і, якщо все піде добре, можливо, зробить чотириденний робочий тиждень постійним.

Нагадаємо, наскільки далеко може зайти ШІ, щоб навчитися жартувати краще за нас: комікеса провела експеримент

Раніше ми писали, що телескоп не потрібен: як зробити по-справжньому чіткі кадри зоряного неба на смартфон

Крім того, Знай.ua повідомляв, GPS із жіночим голосом можуть стати причиною ДТП: чоловіки думають, що ті з ними фліртують