Весілля - один із найщасливіших днів у вашому житті, в цей момент ви остаточно переходите у доросле життя.

Чимало було випадків, коли нареченому чи невісті говорили "ні", чимало бійок бачили гості на цьому урочистому заході.

Весілля, фото Знай.uа
Весілля, фото Знай.uа

А зараз ми розповімо про жінку, день якої був зіпсований після того, як її новоспечений чоловік провернув дуже неповажний трюк, змусивши кохану почуватися "згвалтованою". Про це вона розповіла на Reddit .

Наречена була настільки налякана діями свого партнера і вимагала розлучення наступного дня.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Вона сказала чоловікові, що не хоче, щоб він вмазав її обличчям у торт, коли настане час його різати. Але замість того, щоб поважати її бажання, наречений схопив її за голову і зробив це. З того часу її засипали дзвінками члени сім'ї, які заявляють, що вона неправа, розірвавши шлюб так рано.

"Я дуже страждаю на клаустрофобію після автокатастрофи, що сталася багато років тому, і я запанікувала, коли мене запхали в торт і тримали там", - заявляє вона.

Весілля за 24 години. Фото Instagram
Весілля за 24 години. Фото Instagram

Люди були приголомшені діями нареченого. "Він ударив її головою і принизив її", "Він не просто не поважав її межі, він знайшов найгірший, найагресивніший спосіб порушити їх" , - пишуть вони.

Наречений і наречена повинні першими спробувати весільний торт. Жах в очах говорить багато про що.
Наречений і наречена повинні першими спробувати весільний торт. Жах в очах говорить багато про що.

Нагадаємо, що наречена зрадила нареченого і на весіллі він зганьбив її при всіх: "Любити кого - значить бажати йому...".

Раніше ми повідомляли, що дівчина "завагітніла" від трусів, куплених в Інтернеті: директор компанії її зненавидів.