Письменниця зізналася, що шкодує про те, що одягла сітчасті колготки, вирушивши в гості до свого хлопця, після того, як передбачуваний укус "хибного павука-вдови" в його саду ледь не призвів до ампутації її ноги.

Белла Ламорте відвідала свого партнера в Сток-он-Трент, Стаффордшир, минулого місяця, коли її вкусила невідома комаха, коли вона сиділа на вулиці. 39-річна жінка пізніше того вечора відчула пульсуюче відчуття у правій кісточці і прокинулася наступного дня, ледве здатна ходити.

Павук несправжня чорна вдова, фото iStockphoto
Павук несправжня чорна вдова, фото iStockphoto

Белла, копірайтер із Бакінгемширу, була доставлена ​​до лікарні, де лікарі підтвердили, що укус був інфікований, і вона бореться із сепсисом. Лікарі попередили налякану письменницю, що вона може втратити ступню чи навіть ногу, якщо не звернеться по медичну допомогу. Після операції з видалення інфікованої тканини у Белли залишилася велика дірка в ступні, і в даний час вона очікує на пластичну операцію.

Белла сказала: "Я поїхала до свого хлопця до Стоука, і вони щойно підстригли газон. Ми сиділи на вулиці, на мені були сітчасті колготки, і я не помітила, щоб мене щось кусало. Тільки коли я піднявся нагору пізно вночі, я відчув цю пульсацію трохи вище щиколотки. У мене немає алергії на укуси комах, і ніколи не було жодної реакції. Наступного дня я відчула себе погано, а у вівторок я ледве могла ходити. Було так боляче. Мені довелося повзти сходами. Вона була така опухла. Було таке відчуття, ніби хтось постійно встромляє мені в ногу кинджал".

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Укус павука, фото із соцмереж Белли
Укус павука, фото із соцмереж Белли

Белла звернулася за медичною допомогою до лікарні Сток-Мандевілля, де їй прописали антибіотики та попросили прийти за кілька днів. Проте за тиждень нога Белли розпухла ще більше, оскільки інфекція від укусу поширилася.

У Белли діагностували сепсис і була потрібна термінова операція з видалення відмерлої тканини навколо кісточки.

Белла сказала: "Мені було так боляче. Мені сказали, що потрібно зробити операцію і вирізати тіло, що омертвіла, тому що частина її запалилася. Мені сказали, що я могла втратити ступню або ногу. Лікар сказав, що це безперечно був укус комахи, але вони не були впевнені, що це був павук. Але я бачила інший випадок, коли жінку вкусив павук, і моя рана була такою ж."

Скрін, Відео You tube лікарня
Скрін, Відео You tube лікарня

У Белли залишилася велика зяюча дірка в стопі, і для її закриття потрібна пересадка шкіри.

Після жахливого укусу комаха Белла знову стала на ноги і прагне підвищити поінформованість про потенційні небезпеки, що чатують на задніх дворах.

Нагадаємо, що міститься в руці: знайшли найменшого чоловіка у світі - коли народився, то важив 700 грамів.

Раніше ми повідомляли, що пішла мити каструлі, а на неї напали: величезна рептилія забрала у родини бабусю.