Літо – час, коли у природі достаток різнокольорових квітів.

Серпень – один із найсприятливіших місяців для їх посадки та вирощування. Для останнього місяця літа характерно прогрітий і теплий ґрунт, сонячні дні. Такий час ідеально підходить для висаджування різних рослин та квітів.

Серед популярних та поширених рослин, які можна висадити у цей період, можна віднести декілька видів квітів.

Перший – китайські гвоздики. Для висадки у серпні підійдуть лише дворічні гвоздики. Оскільки вони більш холодостійкі. При виборі важливо враховувати і клімат, у якому зростатиме квітка. Слід вибирати холодостійкі гвоздики, в яких міцне стебло та велика квітка.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Китайська гвоздика. Фото: скрін youtube

Друга квітка – іриси. Період із серпня до кінця вересня ідеально підходить для висадки, пересадки або розсадки ірисів. Адже до зими квіти точно приживуться. Ідеальним місцем для висаджування цих квітів є насипні клумби або невеликі схили.

Кінець серпня – початок вересня – найкращий час для висадження нарцисів. Однак точний час залежить від регіону та клімату у ньому.

Нарциси. Фото: скрін youtube

Середина та кінець серпня не менш вдалим періодом для висадки півонії. Місце для висаджування цих квітів слід вибирати сонячне, але вирощування півонії у півтіні також можливе. Від того, наскільки сонячне місце для висадки цих квітів, залежить розмір бутону.

Півонії. Фото: скрін youtube

Наприкінці серпня чи на початку вересня можна посадити і дельфініум. Для кращого росту рослину садять у садову землю, змішану з перегноєм, добривом і компостом.

Дельфініум. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що увагу на баклажани та помідори: городникам підказали, після чого не можна садити часник.

Раніше ми повідомляли, що гілки будуть без смородини: які помилки ви могли припуститися і залишитися без урожаю ягід.

Також стало відомо, що грядки не повинні бути порожніми: що можна посадити на городі в серпні, щоб отримати другий урожай.