Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які уважно стежать за порядком у себе вдома, є дуже цікава порада, яка допоможе зробити житло ще чистішим. Цього разу поговорить про один із найголовніших елементів спального місця – про подушки.

Не будемо сперечатися, адже іноді подушки втрачають свій колишній блиск і починають здаватися сірими та пожовклими – це правда.

Це може бути через відмерлі клітини шкіри, сліди поту і засоби догляду, що іноді супроводжуються неприємним запахом. Однак не обов'язково використовувати хімічні засоби з магазину, щоб відновити їхню свіжість.

Про цей простий спосіб очищення подушок розповів один із українських блогерів, який часто ділиться побутовими порадами у соціальних мережах.

Подушка. Фото: скрін youtube
Подушка. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Для видалення жовтих плям та освіження подушок можна використовувати звичайну харчову соду. Ось як це зробити:

• Зніміть наволочку з подушки.

• Поступово розподіліть тонкий пласт соди на поверхні подушки.

• Поставте подушку під сонячні промені на дві-три години.

• Після відведеного часу видаліть залишки харчової соди, за допомогою пилотягу або іншого зручного засобу.

Прання подушки, фото satin
Прання подушки, фото satin

Цей простий спосіб допоможе оновити білизну та свіжість ваших подушок без необхідності у пральній машині. Навіть пожовклі подушки можуть повернути свій первісний вигляд і комфорт за допомогою харчової соди та сонячного світла.

Нагадаємо, немає льоду? Знайдеться сіль або рушник – вони допоможуть добре охолодити напій.

Раніше повідомлялося, як не вбити пральну машинку: 5 речей, які їй категорично не подобаються.

Також, якщо смартфон "закипає": як врятувати пристрій від перегріву і чому це відбувається.