Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які з великою відповідальністю стежать за чистотою у своїх оселях, є дуже корисна інформація, яка може полегшити роботу, а також заощадити час. На цей раз пропонуємо розібратися, як почистити ємності від зеленого нальоту без хімії. Йдеться про пластикові бідони, а також про великі скляні сулії.

Не полінуйтеся і дізнайтеся в подробицях про ефективний спосіб очищення пляшок для води від зеленого нальоту та плісняви ​​без використання хімічних засобів.

Про цей спосіб розповів один із українських блогерів-дачників, який часто ділиться корисними порадами у соціальних мережах.

Чистимо бутель від нальоту, скріншот: YouTube
Чистимо бутель від нальоту, скріншот: YouTube

Щоб видалити бруд із ємності, рекомендується налити приблизно 3 літри води та додати склянку гороху. Після цього потрібно потрясти судину круговими рухами, доки не буде досягнуто очікуваного результату.

Популярні новини зараз
На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик
Показати ще

Фахівець наголошує, що горох виступає як абразивний матеріал, який дозволяє швидко та ефективно зняти наліт та забруднення з внутрішніх стінок пляшки. Горох може бути замінений на інші види бобових, але саме горох є найбільш доступним і недорогим варіантом.

Чистимо бутель від нальоту, скріншот: YouTube
Чистимо бутель від нальоту, скріншот: YouTube

Цей метод очищення може бути корисним та простим варіантом для всіх, хто прагне підтримувати чистоту своєї посудини для води та уникнути використання хімічних засобів.

Нагадаємо, ця кукурудза тане в роті: як смачно приготувати літні ласощі.

Раніше повідомлялося, чайні пакетики можна не лише заварювати? Носіть їх із собою в сумці і буде вам "свято".

Також, секрети сяючої раковини: екологічні лайфхаки.