Гарні кучері – це завжди стильно та привабливо. Але що робити, якщо під рукою немає плойки, або в мережі немає напруги, щоб її підігріти? Не варто засмучуватись, адже існує багато способів зробити локони без використання гарячих інструментів. Сьогодні ми розповімо про кілька простих та ефективних методів.

Пучок

Щоб створити локони за допомогою пучка, розчешіть вологе волосся і зберіть його у високий пучок, закріпивши великою резинкою або м’якими дротиками, обгорнутими тканиною (твістерами). Найкраще зробити це на ніч – так локони будуть об'ємнішими і краще триматимуть форму. Зранку розпустіть пучок і злегка збризкайте волосся лаком для фіксації.

Зберіть волосся в пучок
Зберіть волосся в пучок

Мокра зачіска

Цей спосіб останнім часом став досить популярним. Злегка намочіть волосся та нанесіть на нього гель. Руками розтріпайте пасма, щоб створити ефект вологого волосся. Використовувати лак для волосся не потрібно, оскільки гель забезпечить необхідну фіксацію.

Серветки

Вологі серветки або смужки тканини – відмінний спосіб створити кучері. Розріжте серветки на смужки, накрутіть на них пасма волосся і зав'яжіть. Найкраще цей метод працює на вологому волоссі, а для додаткового ефекту можна нанести мус або праймер.

Популярні новини зараз
Споживачам запровадили додаткову плату за опалення квартир: через що збільшаться платіжки Жителі трьох областей зможуть не платити за газ цієї зими: кому допоможуть Українцям пояснили, навіщо світло вимикають уночі, коли всі сплять Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку
Показати ще

Шпильки

Якщо у вас є багато шпильок, використайте їх для створення дрібних завитків. Нанесіть на волосся мус чи пінку, потім накручуйте кожне пасмо на шпильку і закріплюйте біля коренів. Такий метод дозволить отримати акуратні і довготривалі кучері.

Заплітання кіс

Один із найдавніших і перевірених способів – це заплітання кіс. Заплетіть одну або кілька кіс на кілька годин або на ніч. Одна велика коса створить великі хвилі, а багато маленьких – дрібні кучері. Якщо ваше волосся тонке і м'яке, гарні хвилі можна отримати вже через кілька годин.

Коса-джгут
Коса-джгут hairhand.com

Пов’язка

Звичайна пов’язка – це ще один простий спосіб створити локони. Надіньте пов’язку, як для грецької зачіски, і обмотайте навколо неї пасма волосся. Це створить цікавий вигляд саме по собі, а розпустивши волосся ви отримаєте м'які хвилі.

Нагадаємо, Чи можна позбавитися сивини без фарби – трихолог підказав секрет молодості

Раніше ми розповідали, що Після 18:00 можна їсти і все одно худнути: фітнес-тренер розвінчав популярні міфи

Також, Стилісти підказали українкам, яке взуття потрібно носити із шортами влітку 2024