Рослини, які ми вирощуємо вдома на підвіконнях, покликані насамперед радувати своїм виглядом та насолоджуватися очима.

Грошове дерево, яке ще називається "товстянка", походить із сім'ї сукулентів, і не вимагає надто ретельного догляду. Тому воно чудово приживається у наших будинках. Але буває, що дерево набридло або почало пропадати, тоді радять не викидати його, а спробувати висадити на вулицю, або віднести на роботу.

Товстянка. Фото: Youtube
Товстянка. Фото: Youtube

Якщо вірити у прикмети, то зазначають, якщо викинути грошове дерево на звалище, то з сім'ї піде благополуччя. Якщо дерево занадто розрослося, залиште собі відросток, а решту можете відправити на звалище.

Також можна подарувати рослину людині, яка подбає про рослину.

Популярні новини зараз
Українців змусять повернути допомогу – кого заженуть у мінус Пенсія буде вдвічі більшою: уряд готує масштабну реформу Будемо сидіти не тільки без світла, але й без води – українцям погрожують жорсткішими обмеженнями В Україні готують важливі зміни до мобілізації: чого чекати
Показати ще

Ці правила стосуються тільки тієї товстуни, яку виростили ви самі. Зазвичай товстун живе довго, може навіть прожити до 50 років. Однак, якщо рослину купили у магазині, але потім вона швидко загинула, її сміливо можна викидати.

Якщо ви вирішили віддати дерево, слід помітити, віддавати хворе дерево не можна, краще, щоб воно було здоровим і сильним.

Товстянка. Фото: Youtube
Товстянка. Фото: Youtube

Нагадаємо, що відбувається з вашим тілом, коли ви щодня жує гумку – несподівані переваги.

Раніше ми повідомляли, що салати більше не зіпсують повітря: чудовий лайфхак для холодильника, потрібна коробка солі.

Також стало відомо, що "приготуйте" шкарпетки в мікрохвильовій печі і буде вам щастя: ви навіть не здогадувалися про цей лайфхак.