Збільшення споживання білка допомагає скинути вагу. Одним із продуктів з дуже високим вмістом білка є яйця.

Середнє яйце, вагою близько 52 г, містить 6,3 г білка, тому два яйця постачають від 12 до 14 г білка. Дорослим потрібно від 45 до 56 г білка щодня залежно від цього, наскільки вони активні. Про це розповіла Дебор Лі, експерт-фармацевт у коментарі до популярного британського видання.

Варені яйця. Фото: Youtube
Варені яйця. Фото: Youtube

Багато досліджень показали, що збільшення споживання білка допомагає скинути вагу, включаючи втрату вісцерального жиру в області живота, – пояснила Дебора.

Яйця містять незамінні амінокислоти і мало калорій – у середньому яйці близько 60 калорій. Також у яйцях є вітамін D, холін, а також вітаміни групи В та вітаміну А.

Популярні новини зараз
В Україні вводять нові графіки відключень світла — як визначатимуть черги Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні Власники квартир та будинків отримають космічні штрафи, якщо не встигнуть до 1 липня – що треба зробити Порошенко очолив рейтинг політиків, які шкодять Україні у війні з росією: спекулює на ЗСУ та несе негатив за кордоном
Показати ще

Варені яйця, фото: Знай.ua
Варені яйця, фото: Знай.ua

Збільшення споживання білка може допомогти позбутися вісцерального жиру, прискорити метаболізм. Крім того, дієти з високим вмістом білка допомагають довше почуватися ситим.

Зовсім безпечно їсти яйця щодня – це не збільшує ризик серцевих захворювань. На дієті для схуднення з'їдайте до трьох яєць на день, щоб отримати максимальну користь, – стверджує експерт.

Споживання яєць може бути корисним для регулювання ваги, особливо при надмірній вазі/ожирінні у жінок.

варені яйця
варені яйця

Нагадаємо про найшкідливіші звички у спортзалі, які не допоможуть стати сильнішими та стрункішими: ними грішить кожен.

Раніше ми повідомляли, що неправильний сніданок зіпсує весь день: ТОП-10 продуктів, які не можна вживати вранці – втратите енергію та швидко втомитеся.