У Тасманії спалахнув резонансний скандал, коли 58-річна жінка на ім'я Кетрін Джун Лі постала перед судом через шокуюче відео, яке швидко розлетілося Інтернетом.

У відео, яке було знято на човні, пара зняла момент, коли чоловік, Девід, використовував живу форель для сексуального задоволення своєї жінки, Кетрін. Це відео викликало обурення у соціальних мережах і навіть привернуло увагу правоохоронних органів.

58-річна Кетрін Джун Лі / фото: Х
58-річна Кетрін Джун Лі / фото: Х

Кетрін звинуватили за трьома статтями Закону про захист класифікації. Звинувачення включають зберігання матеріалів, пов'язаних із зоофілією, а також їх виготовлення чи відтворення у період з лютого 2022 року до січня 2023 року.

Суддя надала Лі відстрочку до жовтня, щоб вона могла підготуватися до подальшого розгляду.

Популярні новини зараз
Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Плату за світло нараховуватимуть по-новому Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Девід / фото: скриншот Youtube
Девід / фото: скриншот Youtube

Крім того, її 55-річний співучасник Ешлі Девід Халлам у травні 2024 року вже стояв перед судом за звинувачення, аналогічними тим, що були висунуті проти Кетрін. Він ще не подав офіційної заяви за своїми звинуваченнями, які включають зберігання та створення матеріалів, пов'язаних із зоофілією.

Відео настільки стало вірусним, що Тасманії довелося звернутися до людей з проханням не зберігати та не поширювати це відео, оскільки це є кримінальним злочином.

Також ми писали, жінка виграла в лотерею і вирішила розлучитися: чоловік відсудив усі, а адвокат схопився за голову

Раніше стало відомо про те, що дельфін-збоченець атакує відпочиваючих: агресивно переслідує їх геніталіями

Вам буде цікаво дізнатися, жінка подала до суду на Бога: вимагала $100 тисяч за зруйноване житло