Жінка була змушена віддати свій колосальний виграш у лотерею у розмірі 1,3 мільйона доларів своєму чоловікові в рамках затяжного процесу розлучення.

Уродженка Каліфорнії Деніз Россі подала на розлучення зі своїм чоловіком Томасом Россі після 25 років шлюбу через 11 днів після виграшу в лотерею США. Про це повідомляє Daily Star.

Розлучення, фото: gmk
Розлучення, фото: gmk

Вона вирішила зберегти свій виграш у таємниці від свого тодішнього партнера. Томас дізнався про це лише через кілька років після розлучення у 1996 році, коли він отримав листа від компанії, яка виплачувала одноразові виплати за лотерейні виграші.

Далі суд дізнався, що Деніз надіслала оригінал чека на адресу своєї матері. Пояснюючи на той час безпосередню близькість перемоги та розлучення, Деніз стверджувала, що "роками хотіла розірвати ці відносини". Тим не менш, Томас стверджував, що він був спантеличений.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

"Вона хотіла, щоб я дуже швидко поїхав з дому. Це було не схоже на неї", - зізнається чоловік.

Лотерея, скріншот відео
Лотерея, скріншот відео

Через кілька днів після виявлення компрометуючого листа Томас подав на Деніз до суду, де суддя ухвалив, що вона порушила закони щодо розкриття активів та коштів, і діяла з метою шахрайства чи злого наміру.

Деніз, якому тоді було 49 років, було наказано виплатити своєму колишньому чоловікові, якому тоді було 65 років, 20 щорічних платежів у розмірі 66 800 доларів, що становить вартість її виграшу.

Адвокат Деніз, Конноллі Ойлер, сказав, що вона могла б утримати виграш, якби чесно розповіла про нього.

"Я міг би успішно довести, що це її окрема власність", - додав він.

Нагадаємо, що родичі 3 дні шукали жінку , але вона померла прямо на роботі: могли врятувати одразу, але не помітили.

Раніше ми повідомляли, що один складно, а два боляче: чоловік, який має кілька статевих органів, розповів, як справляється у спальні.