Герань - це гарна невибаглива квітка, відома в народі як пеларгонія або калачик.

Для того, щоб цвітіння стало пишніше, потрібно періодично його підгодовувати. Є кілька правил підживлення герані.

Перший – вибір добрив: можна купити в магазині або вибрати серед органічних добрив. Серед рекомендацій про добрива пеларгонії часто потрапляють дріжджі.

Розчин дріжджів містить різні мікроелементи, що стимулюють метаболізм органічних сполук, як у ґрунті, так і в рослинах. Під час цього процесу відбувається поліпшення структури та якості ґрунту, збільшується стійкість рослин до захворювань та шкідників, а також активне зростання та розвиток кореневої системи.

Популярні новини зараз
Плату за світло нараховуватимуть по-новому Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Для приготування такого добрива потрібно: 400 мл холодної води та 100 г сухих дріжджів, дати настоятися та полити рослину. Весна, літо та осінь – найбільш сприятливі періоди для підживлення.

Пеларгонія. Фото: скрін youtube

Для наступного "рецепту" підживлення знадобиться всього 100 мл молока та літр води. У домашніх умовах герань часто підживлюють такою молочною сумішшю. Зазвичай такий полив чергують через один раз зі звичайним поливом. Щоб поповнити запаси калію, потрібно додати золу. Її підмішують або в ґрунт, або поливають зольним розчином.

Для підживлення герані не потрібно дотримуватись складних правил. Достатньо забезпечити всіма органічними речовинами та періодично підгодовувати рослину.

Нагадаємо, що увагу на баклажани та помідори: городникам підказали, після чого не можна садити часник.

Раніше ми повідомляли, що гілки будуть без смородини: які помилки ви могли припуститися і залишитися без урожаю ягід.

Також стало відомо, що грядки не повинні бути порожніми: що можна посадити на городі в серпні, щоб отримати другий урожай.