Багато людей страждають через наявність неприємного запаху у взутті, намагаючись подолати проблему різними способами.

Не завжди під рукою можуть виявитися спеціальні засоби, які усувають неприємний запах, тому в хід йдуть більш "народні" методи, так би мовити. Один із них - це використання спецій.

Спеції, фото pixabay
Спеції, фото pixabay

Звичайно, далеко не всі спеції здатні вирішити цю проблему, йдеться про конкретну, яка є на кухні практично у кожного з нас. Це кардамон. Він має дуже приємний, але в той же час сильний аромат, який допоможе перебити той самий неприємний запах.

Використовувати кардамон дуже просто. Кілька штук слід помістити в мішечок з тканини чи шкарпетки, а потім засунути у взуття і залишити на ніч. Після цієї простої процедури можна не переживати через наявність запаху.

Популярні новини зараз
На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Шкіряне взуття. Фото: скрін youtube
Шкіряне взуття. Фото: скрін youtube

Кардамон не тільки дарує аромат, а й поглинає дратівливий душок. Крім того, ця пряність здатна вбити бактерії та грибки, які викликають неприємний запах. Завдяки своєму натуральному походженню та обробці, кардамон є безпечним способом для вирішення цієї популярної проблеми, адже хімія може нашкодити здоров'ю.

Кардамон, фото zira
Кардамон, фото zira

Нагадаємо, що аромадифузори по 500 гривень не потрібні: як позбавити квартиру від неприємного запаху майже безкоштовно.

Раніше ми повідомляли , як ефективно позбутися молі в шафах: експертка зі збирання поділилася цікавим лайфхаком.

Також стало відомо, навіщо заморожувати кухонні губки – як вони можуть урятувати вас при відключеннях світла.