Комарі активізуються влітку, і не дивлячись на те, що у вас в квартирі стоять захисні сітки на вікнах кілька особин може проникати у ваше житло і може турбувати всю ніч.

Вони можуть бути неймовірно дратівливими, дзижчати і кусати вас.

Фумігатор. Фото кадр з Youtube
Фумігатор. Фото кадр з Youtube

Чудово справляється із завданням знищення у вашій квартирі комах фумігатор. Але чи безпечно його використовувати протягом тривалого часу.

Чи можна залишати фумігатор увімкненим на всю ніч.

Популярні новини зараз
Воювати підуть не всі — в Раді розповіли, скільки всього українців планують забрати З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить Категорії українців, які матимуть право на відстрочку з 1 липня В українців погрожують відібрати житло: за що можна залишитись без даху над головою
Показати ще

Позбутися влітку комарів і забезпечити собі спокійну ніч допомагає фумігатор з пластинками або рідиною.

Фумігатор. Фото кадр з Youtube
Фумігатор. Фото кадр з Youtube

Однак цей корисний пристрій здатний не тільки принести користь, але й сильно позначитися на здоров'ї. Лихо прийде, якщо його неправильно використовувати.

  • Насамперед, варто пам'ятати, що фумігатор не можна тримати включеним більше 8 годин. Якщо перетримати, вміст фумігантів у вашій квартирі значно перевищить всі допустимі норми. Заздалегідь перевірте, чи немає у вас чи членів сім'ї алергії на засіб - увімкніть його на кілька годин і поспостерігайте за симптомами.

Фумігатор. Фото кадр з Youtube
Фумігатор. Фото кадр з Youtube

  • По-друге, завжди залишайте вікно відкритим на ніч, якщо ввімкнули пристрій. Так у вас точно не буде ризиків отруїтися речовиною, що виділяється у повітря.

Нагадаємо, що комарі будуть уникати вас за кілометр: натуральні засоби допоможуть забути про комах до кінця літа.

Раніше ми повідомляли, що від сверблячки після укусів і навіть для свіжості дихання: чим може допомогти звичайний мед.