Після того, як в Україну повернеться спека, продукти слід зберігати у холодному місці. Чи це стосується хліба.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗазвичай хліб зберігається у паперових пакетах чи хлібницях. У британському виданні Express розповіли про несподіване місце, де краще зберігати хліб під час плюсової температури.
Хлібниця є небажаним місцем для зберігання виробів з борошна, тому що дерев'яні контейнери все ж таки малоефективні при боротьбі з високою температурою "за бортом".
Пакети слід уникати, оскільки вони перешкоджають циркуляції повітря, уповільнюючи швидкість висихання, що збільшує ризик накопичення вологи та утворення плісняви. Волога всередині хліба також випарується і потрапить у пластик, у результаті він стане живильним середовищем для бактерій.
При нормальній температурі та середньому рівні вологості хліб краще зберігати у закритій тарі. Однак після того, як він вже був нарізаний або на кухні стало тепліше, цей продукт слід зберігати інакше.
Найкращим способом зберігання хліба є керамічні або глиняні контейнери, оскільки вони пропускають повітря і забезпечують обмін вологи.
Нагадаємо, що взагалі залишитеся без світла: енергетики закликали заощаджувати ще більше, як це зробити.
Раніше ми повідомляли, як менше платити за світло влітку: поради енергетиків.