Лаврове листя часто використовують при приготуванні супів і різних страв, але вони також корисні і в інших справах. Господиням розповіли, як ще можна застосовувати популярну пряність, а головне – навіщо її спалювати.

Є кілька цікавих властивостей, які має лавровий лист при спалюванні, і багато з них дивовижні. Коли прянощі тліють, вона виділяє специфічний запах, завдяки чому її користь збільшується в рази.

Добриво з лаврового перцю, скріншот: YouTube
Добриво з лаврового перцю, скріншот: YouTube

Наприклад, дим від спаленого лаврового листя допоможе усунути неприємний запах після приготування чи чищення риби, або якщо ваша кішечка "постаралася" в лотку.

Також листя заспокоює і бореться зі стресом, що дуже актуально для багатьох українців під час війни. Крім того, пряність здатна знімати легкий біль, проте варто пам'ятати, що це не спеціальний препарат.

Популярні новини зараз
Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес Споживачам електроенергії дали 5 днів: що потрібно зробити кожному Українцям буде легше отримати соціальну допомогу: що зміниться Залишилось чекати недовго: відомий мольфар назвав точну дату закінчення війни в Україні
Показати ще

При спалюванні листя ще позитивно впливають на психологічний стан приміщення та атмосферу загалом, полегшують дихання завдяки насиченню повітря киснем.

Як ще можна застосовувати лавровий лист, інші способи:

  • Проти комах вони не люблять цей запах
  • Для підвищення чоловічої сили, як стверджують прихильники нетрадиційної медицини
  • Приваблює в будинок гарні події та багатство
  • Використовується в езотеричних та магічних обрядах, очищує ауру

Лавровий лист, фото samovartime
Лавровий лист, фото samovartime

Нагадаємо, що взагалі залишитеся без світла: енергетики закликали заощаджувати ще більше, як це зробити.

Раніше ми повідомляли, як менше платити за світло влітку: поради енергетиків.