Тренування впливають не лише на красу вашого тіла, а й на молодість обличчя. Пот та бактерії на заняттях спортом можуть спровокувати появу прищів.

Портал Health розповідає, чому під час тренувань слід змити макіяж. На думку експертів, шкіра повинна бути чистою, оскільки нанесений тональний засіб, рум'яна або пудра змішуватимуться з секретом потових і сальних залоз, що рясно виділяється під час тренувань.

Макіяж під час тренувань. Фото: Youtube
Макіяж під час тренувань. Фото: Youtube

Якщо з якоїсь причини ви все-таки не можете тренуватися без макіяжу, використовуйте косметику з позначкою "некомедогенно", а також не допускайте масел у її складі, щоб уникнути алергічних реакцій.

Поміняйте свій густий тональний крем на легший зволожуючий крем. Після тренування негайно змивайте макіяж якісними очисними засобами. Крім того, якщо ви тренуєтеся в спортзалі з макіяжем, зменште інтенсивність фізичних навантажень, щоб менше потіти і не надто забивати пори.

Популярні новини зараз
Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки
Показати ще

Макіяж під час тренувань. Фото: Youtube
Макіяж під час тренувань. Фото: Youtube

Експерти відзначають, що шкіра – це орган, який має функцію разом із шкірним салом і потім виводитиме токсини. Неприємні наслідки у вигляді висипань часто зустрічаю не тільки на обличчі, а й на спині, грудях, стегнах. Краще користуватися м'якими засобами для очищення з ферментами та кислотами для всього тіла.

Макіяж під час тренувань. Фото: Youtube
Макіяж під час тренувань. Фото: Youtube

Нагадаємо про найшкідливіші звички у спортзалі, які не допоможуть стати сильнішими та стрункішими: ними грішить кожен.

Раніше ми повідомляли, що всього дві вправи приберуть болі зі спини: як полегшити собі життя після сидячої роботи.