Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв розповів, яким буде серпень для Росії. Передбаченням він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Макс Гордєєв заявив, що серпень стане місяцем розчарування для росіян, які нарешті почнуть усвідомлювати, що їхня армія ніяка не "друга у світі".

Макс Гордєєв, instagram.com/maxgord
Макс Гордєєв, instagram.com/maxgord

"Перша карта розчарування. Це для них просто... Ви уявіть ситуацію, коли віриш у те, що твоя армія настільки непереможна і весь світ вірить, що армія непереможна, а ми бачимо, що якась, ну для них, якась Україна їх б'є за всіма параметрами. Серпень для них стане майже руйнівним", - сказав екстрасенс.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Він зазначив, що в серпні ЗСУ розпочнуть активні наступальні бої і порекомендував окупантам готуватися, адже покарання за вчинене спіткає кожного. Контратака України буде настільки потужною, що окупанти тікатимуть із окупованих територій назад до Росії.

"Готуйтесь, буде вам і вашим посіпакам капець", - додав Макс Гордєєв.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, екстрасенс Гордєєв розкрив таємницю зникнення Винника - артисту навмисне "відрізали" зв'язок зі світом: "Через проблеми психіки".

Також наш портал інформував, Ганна Трінчер із ознаками вагітності соромиться купити тест, а вимагати у Волошина нову сумку – ні: "Я за що мушу терпіти?"

Крім того, наш портал інформував, Святослав Вакарчук презентував нову роботу "Океан Ельзи" та показав два виміри, в яких живуть українці: війна та тил зійшлися воєдино.