Один здивований місцевий житель з Свіндона побачив фалічний малюнок, який «випирає» з нього, коли він переглядав карти місцевості. Довжина статевого орган становить близько 80 метрів.

Дану новину оприлюднили на порталі «Daily Star»

Масивний 80-метровий причандал, скошений на лузі в Вест-Кантрі, був помічений з космосу за допомогою супутникових знімків.

Велика фалічна форма була сфотографована поруч з Свіндоном за допомогою супутникових камер, які використовувалися для створення карт Bing.

Орган з'явився на полі за рядом будинків на Мальборо-роуд в Ротоні, простягаючись довше найближчої стежки.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Маркування величезне, має довжину 80 метрів і ширину 20 метрів у найширшому місці.

Знімок з супутника
Знімок з супутника

Переглядаючи карти місцевості, один здивований місцевий житель Свіндона побачив фалічний малюнок, який «випирає» з нього.

Карти Google показують більш свіжий вигляд з повітря на область, де немає зображень органу.

Але у версії Бінга все ще є старий сільський пейзаж, що відобразив зображення у всій своїй красі.

Хоча часто виявляється, що кола на полях - справа рук жартівників з художнім складом розуму, іноді винуватці ще більш дивні.

Гід в Австралії нещодавно заявив, що місцеві кола на полях з'явилися через те, що валлабі накурилися від опійного маку.

Знімок з супутника
Знімок з супутника

Г-н Хьюісон сказав: "Багато людей думають, що кола на полях фальшиві, але кола на полях, які ми бачимо тут, в Тасманії, дуже реальні. Деякі з місцевого населення валлабі потрапляють на ці макові поля, багаті опіатами, вони трохи жують те, що по суті є чистими кодеїном і морфіном, і стрибають по колу, залишаючи симпатичні маленькі кола на полях, а потім втрачають свідомість.