До Cloudless повернувся Юрій Каналош, з яким гурт сколихнув нацвідбір на Євробачення 2019-го піснею Drown Me Down.

Новий сингл гурту — і знову прем’єра на телебаченні. Драйвову пісню «Псих» почують глядачі одразу трьох відомих телевізійних проєктів: «Холостячка», «Хата на Тата» та «Маска».

Свіжий трек хлопців так само потужний і вибуховий, як і хіт Drown Me Down. Артисти зізнаються, що хотіли б, аби люди просто насолодилися й повеселилися, слухаючи «Псих». Це саме та пісня, яку включаєш і танцюєш, мов божевільний, не думаючи, що про тебе подумають інші.

«Ми хотіли спробувати щось веселе й зовсім інше, ніж попередні пісні, показати різні сторони нашої групи. Музика — як життя. Вона викликає різні емоції. Не має бути все сумним, смутку й у житті вистачає! Світ потребує позитиву, ми хочемо додати в нього більше веселих і драйвових фарб. Нова пісня Cloudless з гумором і є відображенням нашого настрою сьогодні», — розповідають учасники гурту.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Так, артисти характеризують трек як пісню про легку безбашеність і з драйвом та музичним смаком висміюють те, як люди «виносять мозок» одне одному через якісь дрібниці. Палкі конфлікти, катавасія «то люблю, то ненавиджу», «психічна» самозакоханість — коротше, він «Псих», а ви робіть із цим, що хочете.

У 2019-му разом із Юрієм Каналошем Cloudless добряче розкачали нацвідбір на Євробачення. Їхній хіт Drown Me Down тоді неабияк запав у душу слухачам і критикам, про що переконливо свідчать великі цифри прослуховувань на стрімінгах: Soundcloud — 75 тисяч, Spotify — 52 тисячі, Apple Music — 155 тисяч, Shazam — понад 10 тисяч, а YouTube (audio + video) — понад мільйон!

Що ж артисти збираються робити в найближчому майбутньому? Звісно, прогресувати й розвиватися далі. За плечима музикантів — літні концерти. Попереду — кропітка студійна робота й вихід одразу трьох синглів. Перший із них — енергійний і качовий «Псих» — ми вже можемо послухати. Зовсім скоро один за одним вийдуть два наступні. До того ж гурт готує ще один музичний сюрприз.