У мережі виникло ціле обговорення через несправедливу пенсію для вчителів. Виявилося, що вчителька, яка має 47 років стажу може отримувати пенсію лише 3 тисячі гривень.
Натомість суддя Конституційного суду, який має всього 10 років стажу отримує значно більше. Він має довічне грошове утримання у розмірі 226 тисяч гривень в місяць. Така інформація викликала не аби який резонанс серед українців і вони прийнялися висловлювати свою думку.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"А кому ж вчити цих хамів, звичайно вчителям", "Це - злочин, знищення нації", "Хамство, це слабо сказано просяться нецензурні слова .....", "Це більше схоже вже на феодальний лад, якщо не рабовласницький ", - вважають українці.

Деякі українці зазначили, що таке свавілля відбувається через те, що громадськість ніяк не реагує на подібне.

"Народ спить тому і безправ'я "," Як далекі від народу ці вершителі доль ... "," Народ тиснуть тарифами, цінами, податками (більше не знають як поповнювати бюджет), судді безчинствують ....", " Хто керує той для себе й складає закони "," Це точно, Знущання і злодійство ", - зазначили українці.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, раніше Олексій Резніков заявив, що міністри повинні отримувати не менше 100 тисяч на місяць: "це не такі і божевільні гроші"

Як повідомляє портал "Знай" допомога прийде не всім: хто з українців може залишитися без субсидії

Також "Знай" писав, що автоматичне списання боргів за ЖКП: українці ризикують залишитися без частини пенсій, зарплат і навіть стипендій