Популярний у соціальних мережах та на телебаченні український хіромант, енергетичний практик та астрологічний експерт Володимир Бадіян знову поділився свіжим прогнозом. Цього разу Володимир впевнений, що в так званій Росії незабаром будуть жорсткі потрясіння, і цього не вдасться уникнути.

У своєму прогнозі Володимир Бадіян розповів, що залишок 2024 року буде сповнений "кардинальних" подій, а також, за його словами, варто очікувати дуже різких змін у звичайному житті. Важливо розуміти, що в астрології роки вважаються німими інакше.

Про це стало відомо завдяки свіжому ефіру Володимира Бадіяна для YouTube-каналу "Мій світ".

"Новий рік України - це від 24 серпня 2024 року до 24 серпня 2025 року. Будуть якісь події, пов'язані зі зміною влади. Новий рік показує, що починатимуться якісь переговори, або триватимуть переговори. Про це вже багато говорять і карти це показують. Закінчення війни буде по фазах розділене. У нас карта пов'язана з "жіночою картою", тобто показує, що нам буде допомагати жінка. За спостереженнями, жінка буде в Америці. Можливо, і не Камала Гарріс, але й не Дональд Трамп", - астролог.

Популярні новини зараз
Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку В Україну примчать дощі та теплий вітер: прогноз погоди на вихідні Пенсіонерам анонсували масштабне підвищення виплат "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Володимир Бадіян. Фото: Youtube
Володимир Бадіян. Фото: Youtube

Також Володимир Бадіян додав, що в Україні варто очікувати на різкі зміни.

Екстрасенс Володимир Бадіян. Фото: Youtube
Екстрасенс Володимир Бадіян. Фото: Youtube

"Буде момент швидких змін. Ми можемо прийти до спокою. Але поки Сатурн іде по Водолію - спокою не буде. Пізніше він вийде і далі буде Саде Саті. У квітні-березні 2025 року воно закінчиться у нас. І тоді проблеми почнуться у Росії, що для нас добре", - сказав Бадіян.

Нагадаємо, відомий астролог назвав "поворотні" дати для України у 2025 році: до чого готуватися.

Раніше повідомлялося, що скінчиться несподівано: астролог назвав остаточну дату завершення війни в Україні.

Також, заміжжя, нове кохання або навіть трикутник: коли знайдуть своє кохання знаки Зодіаку в 2025 році.