Дайвер, якого ковтнув кит, розповів про жахливий момент, коли весь світ почорнів.

Майкл Паккард раптово опинився у пащі величезного кита у Провінстауні, штат Массачусетс. Нирця за лобстерами сказав, що почував себе так, ніби його збив "вантажний потяг", коли інцидент стався в 2021 році.

Кити, скріншот: Youtube
Кити, скріншот: Youtube

"Для мене це був звичайний день, я виходжу на світанку" , - сказав 58-річний чоловік. Ліцензованим пірнальникам за омарами дозволено поринати на глибину, щоб підняти морських істот із дна моря.

Він додав: "Я заходжу у воду і роблю два занурення... А потім утретє я пірнаю і опускаюся на дно. І мене просто вдаряє. Прямо як товарний поїзд... а потім раптом усе потемніло".

Популярні новини зараз
Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Майкл продовжив: "А вода просто вирувала, вирувала навколо мене, і була чорною, і я відчував тиск на все своє тіло. І я просто рухався по воді як страшенно швидко. І я такий: "Що за фігня"".

Цікаво, що Майкл сказав, що йому вдалося вирахувати, що його схопив кит, і він був упевнений, що це не акула. Спочатку він подумав, що на нього вирішила напасти страшна велика біла акула.

Майкл Паккард, фото із соцмереж
Майкл Паккард, фото із соцмереж

Незважаючи на те, що акули мають набагато більшу репутацію щодо смертей, пов'язаних з людьми, Майкл все ще не відчував себе в захваті від думки опинитися в роті кита. Він сказав, що він був на 100% упевнений, що помре. Майкл сказав, що все, що він міг робити, це думати про свою дружину та дітей, поки він був у роті горбатого кита.

Майкл, що зневірився, почав штовхатися всередині кита. Раптом істота почала мотати головою з боку в бік, перш ніж вона нарешті виринула. Майкл сказав: "Я побачив світло, і він почав мотати головою з боку на бік, і наступне, що я зрозумів, я був зовні, у воді".

Член екіпажу Джосайя Майо, що знаходився поблизу, бачив, як кит виринув і кинув Майкла назад у море. За оцінками, він був усередині істоти близько 30-40 секунд.

Нагадаємо, що бабуся приготувала обід для сім'ї та загинули всі, окрім дітей: що вона додала у їжу.

Раніше ми повідомляли, що пішла мити каструлі, а на неї напали: величезна рептилія забрала у родини бабусю.