Дуже цікава, кумедна і досить сумна, з іншого боку, історія відбулася на одному з весіль у всьому світі.

В італійському містечку Турін, на церемонії одруження, 64-річний Массімо Сегре не посоромився і сказав невісті "ні"... за 200 гостей. Про це повідомляє Bild.

Весілля за 24 години. Фото Instagram
Весілля за 24 години. Фото Instagram

Чоловік виступив перед гостями і в цей момент просто "знищив" 47-річну наречену Крістіну Сейманді своєю критикою, хоча був із нею протягом 3 років у стосунках.

Массімо — успішний банкір, відомий політконсультант, тож одразу стає зрозуміло, хто з гостей був на весіллі.

Популярні новини зараз
Скільки доведеться платити за газ з 1 жовтня: тарифна сітка від постачальників Холод настає: опубліковано детальний прогноз погоди на зиму в Україні 1,32 грн за кВт замість 4,32: українцям знизять вартість електроенергії вже восени, кому пощастить "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Хоча до цього нічого не віщувало лиха, він подякував гостям за присутність, але раптом усе змінилося. 64-річний італієць досить давно почав готувати план помсти, відразу після того, як дізнався про зраду. Однак весілля скасовувати не хотів, щоб максимально принизити жінку, яка пішла на такий крок.

Весілля, гороскоп, скріншот: YouTube
Весілля, гороскоп, скріншот: YouTube

Массімо запропонував 47-річній Христині вирушити у медовий місяць із тим самим адвокатом. Вибачився. І покинув захід — ходять чутки, нібито він відпочиває на Занзібарі. Цікаво ще й те, що, за деякими даними, жінка просто так не забуде про цю ганьбу. Вона готує позов проти колишнього нареченого, бо з неї тепер сміється вся Італія.

"Це схоже на полювання на відьом. Люди шепочуться, коли бачать мене, показують пальцем. Я більше не можу вийти на вулицю, щоб мене не впізнали. Багато хто сміється з мене, інші розуміють", - зазначає вона. .

Нагадаємо, що дівчина "завагітніла" від трусів, куплених в Інтернеті: директор компанії її зненавидів.

Раніше ми повідомляли, що поліція висадила чоловіка з літака через пересадку волосся: пасажири аплодували стоячи.