Дідусь звик до енергетичного напою "Lucozade", незважаючи на три серцеві напади, заявивши, що відмовитися від солодкої води набагато складніше, ніж від наркотиків класу А.

65-річний Гаррі Джонсон почав пити каву у віці 12 років, і йому подобалося вживати кофеїн. Художник і декоратор вживав кокаїн та амфетаміни у підлітковому віці, і після 15 років вживання наркотиків, після народження сина у 1992 році, він відмовився від цієї залежності. Про це повідомляє Daily Mirror .

Тепер він вживає 8 пляшок енергетика на день, протягом 29 років, витрачаючи на цю витівку 150 фунтів стерлінгів на місяць. За сьогоднішніми цінами його майже 30-річна звичка коштувала б йому понад 42 800 фунтів стерлінгів.

Популярні новини зараз
Вже з 1 жовтня: українцям радять поквапитися із "теплими" субсидіями, інакше - квартира замерзне Місячна економія 450 грн: хто з українців з 1 жовтня платитиме за світло вдвічі менше Мер образився на коментар жінки у Facebook і "настукав" на її чоловіка ТЦК: "Я його, виявляється, знаю..." Не беріть слухавку, якщо бачите ці номери: шахраї залишать без копійки
Показати ще

Самотній батько трьох дітей був одержимий Девідом Боуї, який був відомий своїм вживанням наркотиків, тому він теж почав приймати "СНІД" і кокаїн у віці 15 років.

Тепер напій — частина його особистості, тим більше, що аналізи показують хороші результати.

Нагадаємо, що дівчина "завагітніла" від трусів, куплених в Інтернеті: директор компанії її зненавидів.

Раніше ми повідомляли, що поліція висадила чоловіка з літака через пересадку волосся: пасажири аплодували стоячи.