Деякі знаки Зодіаку майстерно плетуть інтриги і грають з правдою. Їм легко вдається маніпулювати оточуючими та створювати ілюзії, в які вірять навіть найближчі люди. У цій статті розповімо про трійку найбільш хитрих знаків, яким краще не довіряти.

Терези

Терези — це відомі інтригани, які завжди оточують себе таємницями і рідко говорять правду до кінця. Їх велелюбність і прагнення до легких грошей часто призводять до того, що вони з раннього віку вчаться хитрощів і маніпуляцій.

З часом Терези стають справжніми майстрами обману, і навіть найближчі люди часто не можуть викрити їхню брехню. На роботі вони поводяться так само, маніпулюючи колегами, щоб уникнути фізичної праці та використовуючи хитрощі для досягнення своїх цілей.

Шахраї, фото з відкритих джерел
Шахраї, фото з відкритих джерел

Популярні новини зараз
Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Серед Терезів можна знайти багато політиків, адвокатів та аферистів, які завжди знають, як обіграти ситуацію на свою користь.

Близнята

Близнята мають природну схильність до маніпуляцій і обміну інформацією. Вони легко можуть використовувати інших людей для своєї вигоди, переконуючи їх сумніватися навіть у тому, що вони бачили на власні очі. Їхня здатність стримувати емоції робить їхні обличчя та жести абсолютно непроникними для розуміння правди.

Близнята завжди мають підготовлене логічне виправдання на будь-який випадок, що робить їх надзвичайно переконливими навіть у найбільш сумнівних ситуаціях.

Маніпулятори. Фото: youtube
Маніпулятори. Фото: youtube

Риби

Риби — справжні майстри інтриг і обману. Вони вміють створювати ілюзії, в які вірять усі, кого вони намагаються обдурити. Їхнє мистецтво маніпуляції дозволяє їм зіштовхувати людей один з одним, залишаючись при цьому в тіні і не викликаючи підозр.

Риби рідко обманюють заради матеріальної вигоди. Зазвичай, їхня брехня служить для прикриття особистих пригод або емоційних переживань. Вони настільки добре вживаються у свої ролі, що часто самі починають вірити у власну брехню, що робить їхню правду і брехню майже нероздільними.

Нагадаємо, ці знаки зодіаку знають, як вирішити будь-який конфлікт

Раніше ми розповідали, що поки всі мерзнуть, їх занурить у світ пристрасті та експериментів: 4 знаки Зодіаку потонуть у коханні восени

Також, народжуються після Дня всіх закоханих: який знак Зодіаку зустрічається в світі найчастіше