Кожна кімнатна рослина має свої потреби у догляді, про які повинні знати господині, перш ніж "заводити" зелених друзів на своєму підвіконні.

У протилежному випадку квітка може не вижити в домашніх умовах. Іноді навіть найнесподіваніші кошти можуть допомогти рослині одужати і знову розцвісти, одна з них - кориця. Так, ця недорога спеція здатна справжні чудеса.

Кориця / фото: Pixabay
Кориця / фото: Pixabay

Якщо ваша квітка перестала рости або зовсім втратила сили, достатньо додати у вазон всього половину чайної ложки кориці. Завдяки антисептичній властивості, спеція запобігає розвитку інфекцій і грибків, які вбивають рослину і не дають їй розвиватися.

Кориця допоможе навіть у тому випадку, якщо квітка погано пережила зиму. Для цього необхідно акуратно зробити в землі невеликі заглиблення та в кожне налити столову ложку розчину з корицею. Важливо не пошкодити коріння, коли робитимете ямочки. Також господаркам рекомендують нанести спецію на ствол при пересадці в новий ґрунт.

Популярні новини зараз
Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Приготувати розчин дуже просто: половину чайної ложки кориці потрібно додати у два літри теплої води, а потім залишити на сонці у банку на добу. Розчином можна поливати вазони, але не частіше двох разів на місяць.

Квіти на підвіконні, фото з вільних джерел
Квіти на підвіконні, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що увагу на баклажани та помідори: городникам підказали, після чого не можна садити часник.

Раніше ми повідомляли, що гілки будуть без смородини: які помилки ви могли припуститися і залишитися без урожаю ягід.

Також стало відомо, що грядки не повинні бути порожніми: що можна посадити на городі в серпні, щоб отримати другий урожай.