Зробити ідеальне фото – непроста справа. Вам потрібно правильно підібрати ракурс, освітлення та все інше, щоб заробити гроші за знімок.

Це можуть зробити як професіонали, так і любителі, у яких може забрати багато часу спроба зробити розкішний кадр.

У Києві встановили камеру з сиреною, кадр з відео я плакав: YouTube
У Києві встановили камеру з сиреною, кадр з відео я плакав: YouTube

Але іноді – дуже рідко – вдається отримати ідеальний знімок із першого разу. А для Гевіна Беста він примудрився зробити це, навіть не усвідомлюючи, що це може статися. 43-річний чоловік гуляв зі своїми друзями у Белфасті напередодні Нового року, коли вирішив зупинитися та сфотографуватися.

Він сказав: "Коли я потім подивився фотографії на своєму мобільному телефоні, я нічого не помітив; всього через кілька днів, коли я переглядав фотографії на своєму ноутбуці, я помітив щось там, тому я збільшив масштаб ".

Популярні новини зараз
На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Гевіну вдалося зафіксувати момент, коли хтось підстрибнув у повітрі, ймовірно, для чергової фотографії. Він подумав, що це біса збігу, що йому вдалося сфотографувати саме цей момент — він навіть не усвідомлював, що там хтось був, коли хлопець робив знімок.

По чистому випадку час був вибраний ідеально, і це кумедний знімок був зроблений.

Нагадаємо, що пішла мити каструлі, а на неї напали: величезна рептилія забрала у родини бабусю.

Раніше ми повідомляли, що дельфін-збоченець атакує відпочиваючих: агресивно переслідує їх геніталіями.

Також стало відомо, що діти в небезпеці через відомий фільм: хлопчики дають себе калічити, щоб стати супергероями.