"Апарат", який має найбільшу популярність у будинку, це звичайно ж - унітаз. Довгі роки недбалого обслуговування або низька якість води, і на його стінках обов'язково виявиться іржа. Боротьба з рудим нальотом зазвичай займає багато часу і потребує витрат за придбання дорогих коштів на очищення.

Однак, ви можете впоратися з цією проблемою за допомогою звичайного порошку гірчиці, посилюючи його дію за допомогою двох інших простих інгредієнтів.

Про те, як очистити унітаз від іржі, розповів один із українських блогерів, який часто ділиться побутовими порадами у соціальних мережах.

Чищення унітазу, фото cpykami
Чищення унітазу, фото cpykami

Як очистити унітаз від іржі

Для того щоб ваш унітаз блищав чистотою та свіжістю, вам потрібно змішати три компоненти в рівних пропорціях: лимонну кислоту, гірчичний порошок та порошок для ручного прання. Найкраще використовувати порошок для ручного прання з цією метою.

Популярні новини зараз
Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші Мобілізованим оголосили важливе нововведення "Ощадбанк" оголосив про зміни: які послуги подорожчають з жовтня Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Туалет, унітаз / фото: Pixabay
Туалет, унітаз / фото: Pixabay

Натріть забруднену поверхню унітазу отриманою сумішшю та залиште її на півгодини. Потім видаліть іржаві плями за допомогою щітки та спустіть воду.

Ви побачите, як усі забруднення зникають перед вашими очима. Ця суміш з лимонною кислотою, гірчичним порошком і пральним порошком позбавить унітаз жовтого нальоту, іржавих плям і неприємних запахів у санвузлі. Крім того, її можна використовувати для очищення інших поверхонь у ванній кімнаті.

Нагадаємо, раковина легко відмиється від жовтизни: простий засіб, про який багато хто забуває і коштує копійки.

Раніше повідомлялося, приберіть руки від аспірину і більше не кладіть його в консервацію: чим замінити.

Також, йдіть до шафи та перевіряйте: Андре Тан показав жінкам, що треба було викинути тиждень тому.