Деякі миряться з першими ознаками старіння - сивиною, інші в паніці перефарбовують волосся, щоб приховати її.

Однак не варто забувати, що фарба негативно впливає на стан волосся, тому в спробах виправити ситуацію є ризик її посилити.

Чому з'являється сивина
Чому з'являється сивина, pinterest.ru

На щастя, жінки можуть перефарбувати сивину фарбою, яка виготовлена ​​з натуральних компонентів. Вона справляється анітрохи не гірше за аміачну. Стилісти помітили, що ознаки старіння найкраще перекриває каштановий чи темний шатен, а також відтінки приглушеної мідної палітри.

Однак жінкам не рекомендують перефарбовувати волосся в домашніх умовах, краще звернутися за послугою до професіоналів, які допоможуть підібрати колір та зроблять все якісно. Такий варіант підійде тим, у кого сивого волосся менше 50%, але якщо вся голова усіяна нею, можна просто змінити колір самостійно.

Популярні новини зараз
Колекціонери змагатимуться за ці 50 копійок: у вашому гаманці може бути скарб на тисячі гривень Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема В Україні дорожчає "блакитне паливо": що буде з тарифами для населення Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу
Показати ще

Фарбування волосся, фото salon-eliza
Фарбування волосся, фото salon-eliza

Так, більш щадними є хна та басма. Це природні засоби для фарбування волосся в темні тони, виготовлені на основі натуральних барвників.

Однак варто бути готовим до того, що така фарба змиється набагато швидше, оновлювати колір натуральними барвниками можна раз на 2-3 тижні.

Профілактика виникнення сивини
Профілактика виникнення сивини, pinterest.ru

Нагадаємо, що вранці чи ввечері? Медики відповіли, коли дня жінкам треба братися за голову.

Раніше ми повідомляли, що не панікуйте, якщо брови випадають: прості способи повернути їм здоров'я та густоту.

Також стало відомо, що цей гребінець залишить вас без волосся і з лупою: багато хто не звертає на це уваги, а варто було б.