Жителя Лас-Вегаса було ображено після того, як відмовився вийти з літака American Airlines, незважаючи на кровотечу з голови.

27-річний Еухеніо Ернесто Ернандес-Гарньє разом зі своєю супутницею Юслейдіс Бланкою Лойолою, 32 років, привернули увагу екіпажу після того, як увечері 19 серпня піднялися на борт літака з міжнародного аеропорту Майамі із закривавленою головою.

Салон літака, фото: кадр з відео
Салон літака, фото: кадр з відео

Поліція Майамі-Дейд повідомила, що коли його попросили забратися і змінити брудну пов'язку, хлопець заявив, що він не має запасний. Оскільки занепокоєння його здоров'я та страх перед зараженням біологічними рідинами зростали, екіпаж настійно рекомендував йому покинути літак.

Але, як повідомляється, пара вперлася, драматично заявивши: "Якщо вони не зможуть летіти, то й ніхто інший не зможе" . Ситуація загострилася, коли Ернандес-Гарньє та Лойола все ще не рушили з місця, навіть коли з'явилися поліцейські, одягли на них наручники та витягли з літака.

Популярні новини зараз
Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Еухеніо Ернесто Ернандес-Гарньє, фото: Miami-Dade Corrections & Rehabilitation
Еухеніо Ернесто Ернандес-Гарньє, фото: Miami-Dade Corrections & Rehabilitation

Серед усього цього хаосу Лойола вела прямий ефір на TikTok, кричачи іспанською, що це лише засохла кров після недавньої операції її чоловіка, повідомляє Mirror US.

Іншим пасажирам також довелося залишити літак через проблеми зі здоров'ям, і всі вони аплодували та кричали "ура", коли проблемні пасажири вийшли через вихід.

American Airlines підтвердили, що збій спричинив нічну затримку рейсу, який нарешті вилетів у вівторок вранці. Влада повідомила, що пара була спочатку доставлена ​​до лікарні для обстеження через кровотечу. Потім їх перевели до виправного центру Тернера Гілфорда Найта до Майамі.

Нагадаємо, що родичі 3 дні шукали жінку , але вона померла прямо на роботі: могли врятувати одразу, але не помітили.

Раніше ми повідомляли, що один складно, а два боляче: чоловік, який має кілька статевих органів, розповів, як справляється у спальні.