Салонний манікюр, звісно, ​​виглядає шикарно, але не завжди є можливість сходити до майстра. Що робити, якщо хочеться стильний та креативний манікюр, а часу чи коштів на салон немає? Виявляється, створити приголомшливий дизайн можна і вдома, і для цього вам знадобиться лише звичайна кухонна губка.

Користувач Instagram @jl.nails08 поділилася секретом швидкого та простого манікюру, який виглядає як професійний.

Все, що вам знадобиться, це шматочок кухонної губки, кілька кольорів лаку, вата, дерев'яні палички та рідина для зняття лаку.

Процес дуже простий. Спочатку нанесіть темніший лак по периметру губки, а в середину додайте світлий відтінок. Потім акуратно прикладіть губку до підготовлених нігтів, щоб лак покрив всю нігтьову пластину. Коли всі нігті будуть готові, за допомогою вати, палички та рідини для зняття лаку заберіть надлишки фарби з пальців. Завершіть манікюр нанесенням закріплювача.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 1-7 липня для всіх знаків Зодіаку: перевірка для Водоліїв, заборона для Скорпіонів та завершення Дів В Україні змінюються вимоги до пенсійного стажу: кому доведеться працювати ще 5 років "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес
Показати ще

Цей метод дозволяє використовувати не лише два кольори лаку. Наприклад, можна додати третій шар із блискітками для більш яскравого ефекту.

Крім того, ви не повинні дотримуватись класичного "аурного" стилю. Лак можна наносити в будь-якому порядку та формі, створюючи градієнтні переходи з кількох відтінків. Це дає можливість експериментувати та створювати унікальні дизайни, не виходячи з дому.

Також наш портал розповідав про неймовірно довгі нігті: жінка похизувалась моторошним досягненням

Читайте також: гіль для брів та зміцнення колготок: топ-4 способу використання лаку для волосся в побуті

Думаєте, що вам не йде помада? Ви просто неправильно її вибираєте, секрети для ідеального кольору