Головна причина появи тарганів – це антисанітарія. Однак комахи також можуть потрапити в житло із загальної вентиляції, водопроводу та каналізації.

Таргани шукають місце, де можна сховатися і щось поїсти, тому вони можуть з'явитися навіть у найохайніших господинь. А вірний спосіб боротьби з ними – це засіб з аптеки, який коштує буквально копійки.

Таракан, кадр з відео
Таракан, кадр з відео

Йдеться про нашатирний спирт. Розчин з нього зробити максимально просто: змішайте одну частину аміаку з однією частиною води та залийте отриману суміш у пляшку з пульверизатором.

Розчином необхідно обробити всі місця, де можуть ховатися небажані гості – підвіконня, дверні отвори, плінтуси, праці та решітки вентилятора. Також не буде зайвим протерти розчином підлоги та тверді поверхні. Якщо ситуація запущена, повторіть процедуру знову.

Популярні новини зараз
На Україну насувається епічна магнітна буря: триватиме 5 днів Як уникнути арешту майна: чому переписка на родичів може виявитися поганим варіантом Смартфони йдуть у минуле: молодь масово повертається до кнопочних телефонів У YASNO повідомили неприємну новину для тих, хто платить за "нічним" тарифом
Показати ще

Справа в тому, що тарганам дуже не подобається запах нашатирного спирту, тому це надійний і ефективний спосіб, щоб їх позбутися, а також убезпечити житло.

Нашатирний спирт, кадр з відео
Нашатирний спирт, кадр з відео

Нагадаємо, що після цього полуниця точно приживеться і завалить урожаєм: як правильно висадити ягоду "зі стаканчика".

Раніше ми повідомляли, що ці прості, але дієві поради допоможуть виростити великий та смачний перець.

Також стало відомо, що очищення води в домашніх умовах: ефективні методи, які виручать у складний момент.