Кіноактор та зірка Голлівуду Джекі Чан, який раніше похвалив діяльність Комуністичної партії Китаю і захотів стати її членом, вирішив зняти свій новий фільм на руїнах міста, яке було знищене за участю росіян.

Про це розповів президент громадської організації "Ліберально-демократична ліга України" Артур Харитонов. Він зауважує, що місто Аль-Хаджар-аль-Асвад фактично має долю Маріуполя.

Артур Харитонов звернув увагу на те, що це багатостраждальне місто у Сирії безпощадно знищували Асад та росіяни.

обстріли Сирії
обстріли Сирії

"Безмежне дно. Комуністичний покидьок Джекі Чан почав зйомки нової китайської стрічки на руїнах міста Аль-Хаджар-аль-Асвад, що знищували Асад та росіяни у Сирії. Фактично місто має долю Маріуполя. Все через "ідеальну дешеву локацію для кіно", кажуть у КНР.", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Джекі Чан, виступаючи на заході для діячів кіноіндустрії в Пекіні, розповів про своє захоплення успіхами Восьмої армії національно-революційної армії, яка була під контролем китайських комуністів під час війни з Японією.

Крім того, зірка Голлівуду Джекі Чан запевнив, що пишається своїм китайським походженням і заявив, що хоче вступити в Компартію Китаю.

Скріншот: twitter.com/arthurkei_ua
Скріншот: twitter.com/arthurkei_ua

Нагадаємо, Міла Куніс, Джекі Чан, Адель та інші: Юрій Горбунов показав, як світові зірки підтримують Україну

Як повідомляв "Знай.ua", Джекі Чан запалив вогонь олімпійських ігор на Великій Китайській стіні: "А ще я дуже замерз"

Також "Знай.ua" писав, що відомо про дружину Джекі Чана: підтримує чоловіка протягом 40 років