Як організувати тур Україною? На це запитання у програмі «Карабас.LIVE» відповіли музиканти гурту «Авіатор» Андрій Сторож та Дмитро Тодорюк. За їхніми словами, організація туру – справа непроста.

«Спочатку треба мати валізу грошей, - зауважує Дмитро Тодорюк. – Без цього будь-який тур зазнає фіаско. Якщо артисту допомагають – він готовий ділитися. Це нормальне явище. Тому може бути меценат, інвестор чи спонсор. Коли ми розуміємо, що є бюджет, бронюються зали, бронюється звук, який з нами їде з міста в місто. Це полегшує інстал одразу, налаштування, є заготовлені позначки звуку. Це все набагато швидше відбувається після першого – другого концерту. Бронюються готелі, наймається автобус, і все», - каже він.

Перед початком туру два місяці проходять репетиції.

«Ми свого часу відкатали тур ще у старому складі, - додає Андрій Сторож. – Це був 2016 рік, 36 міст. Це дійсно великі кошти, і не кожен артист може собі дозволити, сьогодні тим паче. Все дуже насичено, я іноді навіть плутав міста, в яких ми бували. Тому що все дуже буденно, дежавю», - каже Сторож.

Часто під час гастрольних поїздок траплялися й цікаві ситуації.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Були і зі сценою проблеми. Були і романтичні моменти, коли людина вибігала і казала: «Я хочу освідчитись при всьому залі в коханні». Не нам, а своїй дівчині. У нас навіть була історія, коли перед цим ми були в Миргороді з попереднім туром, невеличким. Пара познайомилась, а вже у тому турі, в який ми поїхали через рік, «По небу», вони вже прийшли з дитиною: «Ви створили нашу сім’ю», - додає Дмитро Тодорюк.

Як повідомляв Знай.ua, Купцова заявила, що не має жодної пісні, яка прийшла до неї випадково.

Також Знай.ua повідомляв, що Зібров розкрив таємницю своїх вус на мільйон гривень: «За вусами є татуювання».