Стало відомо про інцидент, який стався в місті Новосибірськ у вівторок, 6 липня. Пасажирка накинулася на глухонімого водіям і відмовилася платити.

Відео конфлікту з'явилося на сторінці «АСТ-54» в соціальній мережі Вконтакте.

Слабочуючий водій довіз з комфортом жінку до призначеного місця, як раптом, вона заявила, що не збирається платити. Співробітник служби таксі почав жестами показувати, що йому потрібно заплатити, але, у відповідь вона лише почала його ображати, і штовхати ногою по руці.

Таксі в Новосибірську, фото: скріншот з відео
Таксі в Новосибірську, фото: скріншот з відео

Ціна за дану поїздку склала 207 рублів (77 гривень), але, вона, все ж вирішила не платити. Також, наголошується, що від жінки сильно пахло спиртними напоями, так що, можна припускати, що вона була в стані сильного алкогольного сп'яніння. До слова, вона також заснула по дорозі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Кілька хвилин пасажирка шукала в сумці гроші, після чого сказала, що грошей немає, і почала обзивати його і штовхати.

Таксі в Новосибірську, фото: скріншот з відео
Таксі в Новосибірську, фото: скріншот з відео

Таксиста звуть Дмитро, і йому 23 роки. У даній службі він працює вже рік, а до цього був ще три роки водієм. При цьому, чоловік зазначив, що за весь час роботи, він стикається з подібною поведінкою вперше, тому, не знав що робити.

У таксі у Дмитра рейтинг становить п'ять балів з п'яти можливих, а клієнти постійно пишуть йому добрі відгуки.

Народився він у Іскітімі, де почав навчатися в корекційній школі-інтернаті. Він її не закінчив, і відразу переїхав до Новосибірська, де зняв житло і влаштувався працювати в службу таксі.

Нагадаємо, раніше П'яний киянин розгромив 7 машин і схопився за серце: "Корпоратив вдався"

Як повідомляє портал "Знай.uа" На Хмельниччині п'яний іноземець влаштував смертельну ДТП, авто - на шматки: "навіть не подряпався"

Також "Знай.ua" писав, що У Харкові п'яний чоловік викрав Lexus скандальної блогерки і розбив його вщент: на горі-водієві ні подряпини