Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

З недавнього часу зірка підкорює соціальну мережу Patreon, де ділиться з аудиторією закуліссям особистого життя і різних зйомок, а цей раз не став винятком.

На офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося коротенький відео-тизер репетиції CYBER-шоу, адже Тіна стала хедлайнером музичного фестивалю Atlas Weekend 2021, який пройде з 5 по 11 липня в Києві.

Виконавиця активно готується до концерту і збирається дивувати трюками на мотоциклі, а також гарячими танцями, підтримати зіркову маму прийшов її син, 12-річний Веніамін Огір від чоловіка Євгена Огіра, який трагічно помер в 2013 році.

Так, Веня в коротенькому інтерв'ю зізнався, що відвідає виступи артистки на Atlas Weekend, а також захопився репетиціями Кароль. Крім цього, хлопець зробив кілька яскравих знімків співачки з королівським пітоном в руках.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Варто відзначити, що вже кілька років син Тіни вчиться у Великобританії, проте найрідніші люди намагаються проводити якомога більше часу разом.

"- Я дуже пишаюся мамою.

Я бачив зараз мою маму на репетиції, це просто...!

Веня❤"